I belong to you. ♥

Igår blev det en mysig hemmakväll tillsammans med min pojke. Finns inte så mycket att berätta om fredagen, bara att jag njöt varje sekund jag var med honom som vanligt. ♥ Men igår kom jag fram till en jobbig sak jag kan bli svarsjuk.

Just nu ligger jag i sängen och segar. Har precis skickat iväg en mängd med arbetssökningar. Men det var ju inte precis vad jag hade tänkt göra den här dagen utan jag tänkte träffa min kära vän Hanna, men hon kunde inte komma till mig pga vädret. Seegt! Ae men tack vare idag så kanske jag kan få något jobb/sommarjobb. Hoppashoppashoppas.

Så jäkla iriterande bara att vädret är såhär, för jag pallar ju inte stå och köa i det här vädret. Så tyvärr Tobbe. Jag får se någon spelning mer er någon annan dag. Och ingen utgång blir det heller. Menmen kanske behövs en riktig natts sömn.

Snart blir det nog att röra sig från rummet till vardagsrummet för lite familjemys.




Winter

Nu är lovet riktigt efterlängtat måste jag säga.. Dem här två veckorna har gått riktigt snabbt och det vi har jobbat med i skolan har varit ganska kul. Men nu behöver jag verkligen några dagar när man inte gör någonting och bara vilar upp sig rejält. Imorgon ska jag bara till skolan i 2-3 timmar för att skriva reflektioner och en sammanhängande text om vårt arbete. Vad gör man inte för att satsa på MVG liksom? Efter det siktar jag på gymmet. :)

Idag blev det att redovisa våra kortfilmer för klassen. Lite pinsamt, men who care? bara klassen ju. Efter filmredovisningarna fick vi smörpopcorn och saft. Mumma! Efter det var det bara utvärdering och sen hem, så slutade typ 30 minuter tidigare en tänkt tid och började vid 10 imorse så en riktigt skön dag måste jag säga!

Efter skolan idag var det tänkt träning men istället följde jag med mor min och handlade lite och fixade klart allt till imorgon. Blev även lite hårfärg införskaffat.

Jag har även sett klart OTH idag, och det är sjukt vad sorgliga dem sista avsnitten är. Men underbart bra!

Mamma och pappa kom precis hem från föräldramötet så ska väll kolla med dem vad det sas på det och så ska jag be mamma att färga mitt hår också. Så imorgon när jag kommer till skolan så är jag mörkare brun i håret och har satt på mig peruken igen. Den är faktiskt saknad om jag ska vara ärlig.

Men men, nu ska det färgas hår här hemma och sen ett låååångt bad med ljus och mys.




Torsdag.

Woho duktig tjej, nu har jag tränat i 3 dagar i rad ;D Känns bra!
Och blir även gymmet ikväll med mammsen min! Träningsmatcherna börjar om cirka en månad, så vore väl nice och kanske ha nån kondition? Underlättar kanske!

Började 10 idag, och har typ bara redovisning idag. SKÖNT!


/ JENNIFER

20 år

Idag fyller min älskade grabb 20 år. Grattis till honom! Så nu är han en stor pojke. Igår blev det och fixa klart hans presenter så ikväll ska han bli firad av mig och på fredag väntar resten av hans födelsedagspresenter. Hoppas han gillar dem. :)




Just nu sitter vi och fixar klart det sista med vår kortfilm. Tror den kommer bli ganska bra.! Efter skolan ska jag ringa lite om jobb och sen kanske det blir att bege sig till gymmet och bränna lite innan Pierre slutar. Gött mos!

Btw. på matrasten idag blev det att bege sig ner på stan idag och käka lite och kolla lite rea. Så jag och Jennifer har nu införskaffat lite nya saker. Riktigt underbart!











en blogg

Jag och Jennifer sitter just nu kvar i skolan och jobbar. Klockan är 15.20 och vi slutade för 20 minuter sen. Är vi duktiga eller vad? Och jag som inte ens tänkte gå till skolan idag. Menmen tummen upp för oss! Våran kortfilm kommer bli såå bra. Tror den kommer bli jätterolig med alla våra små klipp!

Snart ska jag bege mig ner på stan för att möta upp Timmy för en runda på stan. Var rätt länge sen jag träffade pojken så det ska bli skööjsigt.

Jennifer G ska hem och sova lite och ladda upp inför träningen ikväll. Himla hurtig tjej det där! Beach 2010 here she come!

Ae nu ska vi börja att runda av som lärarna brukar säga och bege oss mot spånkan.

Have a fun day!



//Elin & Jennifer

Semmeldagen

eller fet tisdagen som den här dagen också heter. Idag ska man alltså äta massor med semmlor. Gott? Inte enligt mig.

Jag hörde på the Voice imorse att enligt traditioner så ska man äta minst tre semlor idag. Så för alla er semmelätare. Grattis!

Jag gillar varken mandelmassa eller grädde. Så om vi bakar semlor hemma brukar jag ha kolasås istället för mandelmassa och glass istället för grädde. Då blir det mumma!




Måndag IGEN.

Skola igen! Blev att jobba med 3D studio Max.. Helt okej, men sjukt svårt? Jo tack..

Efter skolan åkte jag och mor för att träna på Fysett, blev väl 1,5 timme tror jag.
Och så blev vi sugna på Tacos så åkte och handla det! Mumma.

Så nu sitter jag här, skapligt trött, ska väl titta på nån film och försöka somna skapligt!


smärta.

Ae nu är jag riktigt seg känner jag. Huvudvärk och trött. Men det är snart bara en timme kvar. Hem och ta en tablett och sova lite, så jag orkar gå imorgon.

Bye //Elin

You got me good - Sheri



//Elin

15 februari -10

Jag sitter just nu och kollar på någon film på mentorstiden, ganska bra faktiskt. Jag känner att den här dagen kommer gå snabbt och att när jag kommer hem kommer jag att däcka i min säng. Trött tjej helt klart!

Igår blev det bio, Snabba Cash som jag skrev tidigare. Den var väll sådär 5 av 10. Efter det lärde Pierre mig att sladda lite med bilen. Funny! Blev väll läggdags runt ett, så inte allt för mycket sömn.

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen.


sista secunden

Nu ni ska ni få höra roligheter.. i Torsdags förra veckan var det student fest i Nyköping.
Den var lyckad min för och efterfest var soft. Vaknade av att ja var tvugnen att gå på toa och då såg ja massa random personer som sov lite var stans i lägenheten.

Nu i fredags så vart ja så himmla full att ja gick självmant hem och däckade.

Sen i lördags så hämta ja en sliten Farsa som kommit hem från USA bilder kommer.

Smell you later!


Paniken

Dagen började iaf inte bra för mig!
Efter frukost fick jag världens huvudvärk coh spydde upp frukosten.. uuewk. & har fortfarande huvudvärk nu..
Hoppas jag kan gå imorgon bara!

Middagen var god idag iaf, 3 rätters! Mumma. Fick trisslotter också, vann 50 kr woho! Och mamma fick hjärt ljus av mig, hon blev sååå glad så!


Har precis färgat håret nu, brunt, kanske inte nån större skillnad men ja..



Alla hjärtans dag

Är just nu hemma hos Pierre. Har precis sökt lite sommarjobb, så får hoppas att jag får minst ett positivt svar. Snart blir det väll att laga till någonting att käka innan vi ska ner till stan och kolla på Snabba Cash. Mys!

Och idag är det ju alla hjärtans dag. Alla tjejer tycker jättemycket om den dagen, medan alla killar ser det som en överskattad dag. Men Pierre har varit lite sötare emot mig än vad han brukar, och så har han sagt *Idag är det alla hjärtans dag och då ska man vara snäll.* Hehe. Något jag iallafall vet är att det här kommer bli den bästa alla hjärtans dagen hittils. ♥


Söndag.

Trevlig kväll igår!
Blev planka med tjejerna på St: georg, sen ut till åby på lite party, sen cromwell resten av kvällen.
Nu blir det mys middag med familjen, ragge, johanna och mormor.


13 Februari -10

Ligger just nu i sängen och drar mig för att gå upp, men snart borde jag väll göra det. För om 35 minuter så kommer Erik och Johanna och hämtar upp mig, för en sväng till Ikano huset i Linnköping. Blir att införskaffa sig lite nya vaniljljus. Jag älskar verkligen dem!

Efter IKEA blir det att åka hemåt och fixa två tårtor till min mormor som fyller år idag. Grattis ♥ , så vid 5 ska vi upp till dem och fira henne, äta mat och tårta och vara lite social. Förhopningsvis så kommer min kusin dit också. I hope!

Men nu är det nog på tiden att jag fixar mig. Ciao


Duktig tjej?

Blev lite träning på maskinen vi har hemma. DUKTIGT JU.
Och så hade jag mag saken på mig, som ger stötar, pain, hoppas det hjälper nåt haha. Och så gjorde jag lite magövningar!
Ser ut att bli en lugn o mysig hemma kväll med family och peach melda.
Och duscha förut, med såndär skrubb sak, o hårinpackning, så nu är jag riktigt ren, haha!

PUSS Jennifer







FREDAG

VAD händer idag är min fråga?!

Skapligt uttråkad tjej.



80-talet



Fredags bilden. Los modellos





Alla ♥ dag

Är ni redo för alla hjärtans dag?





Love

JenniferElinJoakim

Godkväller!

USCH vad trött jag är...
Somnade typ direkt när jag kom hem från skolan.. Skulle egentligen ha tränat, vilket jag verkligen inte orkade., tyvärr... så när jag vaknade mådde jag inte alls bra heller. Inte kul! men men.
Lång dag i skolan ju! Fick mycket gjort! Woho...

Nu tror jag att jag har kommit på felet på min stationära dator iallafall... dom två senaste dagarna har den buggat ihop och stängts av hela tiden, och jag tror det är fel på spotify, för varje gång jag har haft igång det har den stängts av.. Har fått lite panik pga det men nu vet man! ROLIGT. not.

Hur som helst, 1 dag kvar sen är det helg, skönt.
Imorgon kanske det blir utgång, annars inga planer..

Puss



- Jennifer -

Smile with youre eyes



















11 Februari -10

Kul dag idag, filmning av mig och jennifer i 80-talskläder när vi dansade. haha

O när jag kom hem låg ett underbart brev med Ig-varning, KUL! Så nu blir det väll o jobba som en galning i det för och uppnå till betyget jag siktar på. Om det nu går?? Gaaash så jäkla irriterande.. menmen ska prata med läran imorgon så får han väll förklara varför?

men men, orkar inte med träning idag, har sån jäkla huvudvärk. Så blir istället att ta tag i rummen och städa o dammsuga. Kan verkligen behövas en storstädning!





School

Sitter i skolan nu, har varit hos tandis på morgonen, så NU ÄNTLIGEN behöver jag inte komma tillbaka dit förens 1,5år. Skönt.
Ska testa att filma nu osv, till våran kort film. Skoj.


PUSSS / Jennifer

MUSIC!


,

Galna teckningar, om man ändå var lika duktig som henne!!



http://hellomiami.blogg.se/



///Elin

Skola

Igår i skolan kom jag och jennifer fram till en rolig idé till vårt projekt som vi jobbar med nu. Det kommer bli kanon! Hihi. Efter skolan tog jag mig till gymmet för att bränna lite, och jag måste erkänna att det känns i hela kroppen att jag inte är speciellt vältränad längre. Men nu är jag på god vär igen, vilket är kul. :) Efter gymmet när jag kom hem hade jag bara mat och vila i huvudet så jag käkade lite och gick sen och la mig i soffan i vardagsrummet där jag blev kvar resten av helgen, runt åtta kom Pierre, alltid lika mysigt när jag får va med min älskling

Idag blir det först skola, efter det ska jag ner på stan för att träffa min kära vän Hanna. Kommer bli kuuuul! Blir väll att gå en runda på stan och kolla lite först så får vi se vad vi hittar på sen.

Men nu ska jag fortsätta jobba med kalla kriget, riktigt segt. menmen det måste ju göras.





Train

Idag blev det skola, iallafall på eftermiddagen ett tag.
Sen kom mammi och hämta mig, så åkte vi till Vesslan och kollade så jag mådde bra, hehe, nog bara hon och jag som förstår.
Efter det åkte vi till gymmet och träna 1,5 timme! Duktigt va! Känns bra.. Sen vidare till Maxi, där det blev Thai mat. Mys dag med mor är aldrig fel! Love ♥

Sen var jag hemma runt 8, så sökte jobb och så.
Och nu ligger jag och ser vänner, och snart ska jag se nya OTH avsnittet.

Puss och godnatt.



/ Jennifer

Träning

Nu ÄNTLIGEN börjar jag komma igång med träningen. Förra veckan blev det gym fyra dagar och simning en dag. Jag blir så himla mycket piggare av det. Idag har vi även pingis på gympan och ikväll ska jag på första danslektionen för terminen. Riktigt kul!

Det är ju faktiskt inte så långt kvar till sommaren nu, men det kan man ju inte tro när man kollar ut genom fönstret. Snö överallt. Nu får det gärna bli vår och soligt!



Skidåkande

Precis hemkommen efter en liten semester uppe i Östersund. Jag var där med min bror, hans flickvän Johanna och hennes familj. Vi har verkligen haft mysiga dagar uppe i deras stuga med mycket skidåkande. Synd bara att det var så kallt när vi var där uppe. Men det gäller ju och klä sig efter väder som sagt.

När vi skulle åka hem igår morse så var det -34. Så kallt har jag nog aldrig varit med om! Det blev att sitta med jackan i bilen och vantar på fötterna för att jag skulle tina upp tårna lite. Haha.
När vi nästan var hemma, ungefär vid Yxbacken så hade det varit en trafikolycka med en lastbil och en buss fem minuter tidigare. Så det blev bilkö och vi fick vänta med att åka i två timmar. Kul!




Det blir nog att gå hem efter lunch idag, eftersom jag är klar med det mesta. Seg dag när man bara sitter och ska jobba ikapp allt. Menmen. När jag kommer hem blir det att packa upp väskorna och få lite hjälp av Johanna med min engelska som jag ska redovisa imorgon.


RSS 2.0