Söndag!

Hehe bra uppdatering gott folk? Svar nej!
Fått några klagomål om att man bloggar för dåligt på den här bloggen, haha!
Ae men såg nyss på Wallander - Innan frosten, bra film, sjukt synd att hon är död bara! Lite scary faktiskt.
Nu är det inte många månder tills studenten! HERREGUD! Måste spara pengar, till studentveckan..! Och massa annat. Men 1050 i månaden är inte mycket att hänga i julgran alltså...
Men men får hoppas på att mina kära föräldrar hjälper mig!

BYE!


John Mayer




Räka

Jag har kommit fram till att jag är livrädd för räkor. haha

Nu har jag provat och äta det tre gånger, första gången svalde jag en halv, andra gången började jag nästan gråta och tredje gången började jag kräkas för att konsistensen var så vidrig. ?


Meet me half way

Min helgen:

Fredag: Fredagen bestod av en seg skoldag. Efter skolan blev det lite shopping först på stan med Jennifer då jag köpte en tjock tröja, mössa och skor. Efter det åkte jag med mamma för att handla mat, men vi fastnade i massa klädaffärer och det blev en ny bh och trosor. Reor och extrapris är underbart!

Sen kom jag hem och fick byta om jättefort innan jag skulle ner till rese för att hämta Hanna och så skulle vi bege oss till Maria för en lugn kväll. Det blev Pizza lagande, chipsätande och popcorn som nästan började brinna.

Lördag: I lördags åkte jag och mamma och köpte en ny matta till Eriks rum, lite nya blommor, ljus + tillhörande sand och present till Johanna. På kvällen begav jag mig till Erik och Johanna för att vara med och fira flickan lite eftersom hon fyller år nästa vecka. Efter det blev det utgång, Kuul!

Igår blev det en riktigt slö dag, det började med att jag vaknade upp och var jättesugen på våfflor, så jag ställde mig i köket och lagade det, mormor och morfar kom ner och åt det med oss innan dem skulle iväg på kryssning, resten av dagen låg jag i sängen och såg Brook knows best på MTV. På kvällen kom Pierre, vi såg på En annan del av köping (ett måste på söndagarna) och bara tog det lugnt.

En riktigt skön helg! Vi får se vad jag ska göra nästa helg, förhoppningsvis är jag iväg och glider runt i skidbackarna.



Fotodag

Har precis lekt lite i fotostudion med Jennifer, Dicksson och Hampus. När vi fixat en sladd till kameran kommer det läggas upp lite fina bilder minsann.

Jag är trött och vill hem till min säng och bara sova några timmar till. Det skulle jag gilla!!!

Jag och Jennifer sitter just nu och kollar på massor med roliga bilder och filmer.. HAHAH! Sjukt vad kul man kan ha när man är trött och rastlös.. Då är det inte mycket som krävs..


Snart ska vi på lite mentorstid och efter det blir det lunch och idag är det pasta o baconsås min favorit!!

Btw.. värsta häftiga saken fick jag reda på förut. Jag har alltid vart allergisk emot fisk och skaldjur o nu tänkte jag att jag skulle kolla upp om jag har växt ifrån det så jag har vart hos doktorn och lämnat blod och idag så ringde hon och jag ska tydligen tåla räkor, hummer och krabba men icke fisk. Himla fränt så någon dag den här veckan kommer jag nog prova det. Läskigt värre!!




Den här bilden får summera min helgen! Awesome!



15 januari

Sitter just nu och jobbar med vårt nya projekt, svårt och hitta på en affärsidé men tror vi kör på en säng med värme i, även fast det redan finns en sån.

Hungrig är jag också, och inga goda mackor hade dem på Hemköp och våran lilla "kiosk" hade slut på sina.. Dålig stil! Så jag får hoppas att vi snart får sluta och gå och käka lite. Just nu känns det som jag skulle kunna käka en hel gris.


Lite vårvärme skulle man ju inte tacka nej till heller för den delen, och sommar.. Jag säger bara längtar!!! Studenten och allt. Galet jag blir jätteglad bara jag tänker på det!!!



Ae see yaah!



Skola..

Hellu!
Har varit sjuk söndag-onsdag.. Jobbigt, är så sjukt trött så det finns inte!
Svårt och sova osv.. Men men nu är det bara att kämpa sista terminen!

Sitter och fixar med vårat nya projekt just nu.

CYA!

/ Jennifer

Walking in mempis



Jag får aldrig nog av den här..,





Dans

Här har vi lite bilder från våran dansuppvisning, jag ser riktigt konstig ut på alla men det bjuder jag på!





nu börja 10 talet!

Vid når bestämda jag Elias och Lina för att ha en 3 rätters vuxen middag med öl skumpa vin och sprit.
det vart en lyckad kväll förutom att Lina vart så jävla full redan vid 5... observera att vi började vid 4!
sedan blev det utgång vid tog med oss lite öl och en av skumpa flaskorna.
12 slaget var bra träffa en skön gubbe som berätta en massa historier om ciggarer.
Efter det så blev det en massa förbannade tjafs och det va folk som ville slås och helvete men det löstesig tillslut och ja var tvugnen att lämna vittnes mål och grejer.
När vi kom hem till mig så festa vi vidare till typ 3 halv 4 och när ja va som mäst PARTY! så ville alla hem och sova.


OTH

Because sometimes, you have to step outside of the persone you´ve been. And remember the persone you were meant to be. The persone you wanted to be. The person you are. /One tree hill

 

 

 


11 Januari

Ny vecka, helgen har bestått av bio Avatar riktigt bra film! Helt klart sevärd! lite festande (förfesten var riktigt rolig, men på krogen var jag nog bara en kvart), firande av en 21 åring Grattis Simon! och så har en av mina favoritserier börjat igen. En annan del av köping

Idag tänkte jag vara lite hurtig och bege mig till gymmet efter skolan, kan vara bra och bränna lite efter helgen.

Men nu ska jag och Dickson jobba lite med vår projektplan.






Julafton mat sprit vad mer behöver man?

Julen var grym först var jag hemma hos farsan hos Margit och Lennart, sedan så hängde jag hos morsan och brorsan kom hem från jobbet då också så de blev inge mer specielt men sen bestämde jag mig för att dra med några polare ut på krogen. Första gången ja va på ute på Julafton....


8 januari

Nu är lovet slut och jag är bara för trött och seg, har inte kommit igång än alltså, kommer nog ta en vecka eller två innan jag är back in reality!

Det är kallt och det snöar ute och jag börjar bli trött på snön och kylan innan den knapt har satt igång.. Men men, om typ tre veckor ska jag iväg och åka skidor eller snowboard, det ska bli himla underbart!

Snart slutar vi, då ska jag hem och lata mig lite hade jag tänkt.





RSS 2.0